Информационный новостной ресурс: новости, комментарии, интересная аналитика, мониторинг зарубежных СМИ.
Главная новость сегодняшнего дня:

Опалення, вентиляція, кондиціонування повітря - проекти

28 окт 2014
Більшу частину свого життя людина проводить в приміщенні. Комфортну обстановку - параметри мікроклімату і чистоту повітря, в приміщенні будь-якого призначення забезпечують системи ОВК, системи опалення, вентиляції та кондиціонування повітря. Без повітря, від холоду або спеки людина втрачає працездатність, здоров'я, навіть життя набагато швидше, ніж від голоду або спраги. Вдома, на роботі, в години дозвілля сучасні системи ОВК забезпечують людині приємне тепло помірного сонця, лісову свіжість і прохолоду, дозволяють в залежності від побажань "Замовника-інвестора" і мистецтва "Розробника і проектувальника" і "Будівельника-монтажника" забезпечити будь-яку необхідну ступінь комфортності і дизайн інтер'єру приміщень при оптимальному поєднанні показника "Ціна-якість" і необхідному рівні енергоефективності. Знання та досвід інженерів "НПО Термек" дозволяють вирішувати нам будь-які проблеми ОВК в будівлях будь-якого призначення, об'ємно-планувальних рішень та розмірів. Будучи розробниками схемних рішень, методів розрахунку і проектування фахівці "НПО Термек" щонайкраще виберуть, запроектують, змонтують і налагодять систему ОВК для Вашого конкретного будівлі і приміщення.

Сучасна система опалення - це комплекс технічних пристроїв, що включають в себе опалювальні прилади (радіатори, конвектори, опалювальні панелі); систему теплопроводів (сталевих, пластикових, мідних), що з'єднують опалювальні прилади з джерелом тепла; систему управління (контролери, термостати тощо). Сучасна система опалення забезпечує індивідуальне автоматичне керування температурою в кожному приміщенні або ділянці. Сьогодні системи опалення проекти вентиляції проектуються як правило двотрубними із зниженими параметрами теплоносія, що забезпечує підвищену ступінь комфортності і оптимальне регулювання тепловіддачі опалювальних приладів. Перспективною є поквартирні горизонтальні системи опалення (периметральні і променеві), що дозволяють здійснити індивідуальний облік тепла.

Опалення, вентиляція, кондиціонування повітря - проекти


Сучасні системи вентиляції та кондиціонування повітря, як правило, з механічним спонуканням дозволяють здійснювати повну або часткову обробку повітря (очищення, нагрівання - охолодження, зволоження - осушку, дезодорування, іонізацію і т.п.) і забезпечити в обслуговуваних приміщеннях необхідну якість повітря.

Опалення, вентиляція, кондиціонування повітря - проекти


Висока герметичність вікон зі склопакетами зробила практично непрацездатними системи природної вентиляції в квартирах багатоповерхових житлових будинків. Пристрій ефективної регульованою вентиляції: з природним припливом через спеціальні припливні пристрої-клапани знижують рівень шуму в квартирах і з механічною витяжною або механічною приточно-витяжною, в т.ч. з утилізацією теплоти витяжного повітря, дозволяє нормалізувати повітряно-тепловий режим квартир, забезпечити необхідний повітрообмін, знизити витрати тепла на 10-15%, а в разі використання утилізації на 20-25%.

Опалення, вентиляція, кондиціонування повітря - проекти Опалення, вентиляція, кондиціонування повітря - проекти

У будинках громадського призначення (офісах, спортивно-видовищних, торгових і т.п.), в житлових будівлях підвищеної комфортності передбачається кондиціювання повітря. Досить часто архітектура систем кондиціонування передбачає поділ функцій вентиляції та охолодження (нагрівання) приміщень. Система вентиляції забезпечує приміщення свіжим повітрям з розрахунку асиміляції шкідливих виділень (в громадських будівлях - санітарна норма зовнішнього повітря). Система охолодження (нагрівання) підтримує в приміщенні необхідну температуру. В якості систем охолодження (нагрівання) застосовуються вентиляторні конвектори (fancoil), ежекційні конвектори (cooled beam), Cплит-системи (split systems), в т.ч. з тепловим насосом, що охолоджуються стелі і т.д.

Опалення, вентиляція, кондиціонування повітря - проекти


Такого роду системи зайняли сьогодні домінуюче положення завдяки своїй відносній простоті і невисокій вартості, можливості індивідуального регулювання температури повітря в кожному приміщенні, що обслуговується. У ряді випадків перспективним видається застосування систем зі змінною витратою повітря (VAV), з подачею повітря в обслуживаемую зону (displacement) і ряду інших схемних рішень.

Ефективність систем вентиляції та кондиціонування повітря істотно залежить від системи розподілення повітря. Правильний вибір типу, розміру та місця установки розподільників повітря - один з основних показників мистецтва проектувальника.

Технологічний процес визначає вибір і конфігурацію систем промислової вентиляції та кондиціонування, технологічного або комфортного. Перевага віддається системам місцевої локалізуючої вентиляції, що дозволяє вловлювати і видаляти шкідливі технологічні надходження в місцях їх виділення, перешкоджаючи їх поширенню в приміщенні .

Опалення, вентиляція, кондиціонування повітря - проекти Опалення, вентиляція, кондиціонування повітря - проекти
1 848

ЕЩЕ НА ЭТУ ТЕМУ:

Мобільні телефони всіх відомих брендів

Мобільні телефони всіх відомих брендів

Мобільний телефон - обов'язковий атрибут сучасної людини. Хтось стільниковий не випускає з рук, активно використовуючи його для серфінгу в Інтернеті
Полімерна декоративна штукатурка і фактурна фарба для внутрішніх і зовнішніх робіт

Полімерна декоративна штукатурка і фактурна фарба для внутрішніх і зовнішніх робіт

Декоративна штукатурка і фактурна фарба " Полігран Мікс" полімерна , водорозчинна композиція на основі 100 % акрилової дисперсії , мінеральних наповнювачів і
В Ляховичах было холодно только 3 часа

В Ляховичах было холодно только 3 часа

На улице снежно и морозно, а в домах и квартирах тепло. Во многом благодаря слаженной работе коммунальной службы, которая хорошо подготовилась к зиме. И если
Как работает закачка газа?

Как работает закачка газа?

Современные автомобили имеют очень точные электроники и часто отвергают попытки смонтировать обычную систему газа первого и второго поколения. Закачка газа

Есть мнение!

ПОДЕЛИТЕСЬ НАМИ :)
ВХОД НА САЙТ