Информационный новостной ресурс: новости, комментарии, интересная аналитика, мониторинг зарубежных СМИ.
Главная новость сегодняшнего дня:

Мобільні телефони всіх відомих брендів

19 авг 2014
Мобільні телефони всіх відомих брендів

Мобільний телефон - обов'язковий атрибут сучасної людини. Хтось стільниковий не випускає з рук, активно використовуючи його для серфінгу в Інтернеті, прослуховування музики або перегляду відео, хтось дістає «трубку» лише для того, щоб зробити дзвінок, але кожен з нас відчуває себе однаково незатишно, забувши пристрій будинку .
 
Вибір мобільного телефони в івано франківську настільки ж індивідуальний, як і покупка пари туфель. Ваша бабуся з iPhone буде виглядати так само безглуздо, як і на підборищах від McQueen. Та й незручно буде старенькій. До того ж, більшість з нас купує стільниковий на досить тривалий термін, а значить, пристрій повинен максимально відповідати потребам користувача і його запитам.
 
Яку марку віддати перевагу?
 
Перше, на що варто звернути увагу при виборі мобільного телефону, це бренд. Ні, ми не закликаємо вас гнатися за іміджем або переплачувати за відоме ім'я. Просто великі виробники давно поділили між собою «сфери впливу» і кожен з них орієнтується на «свою» аудиторію. Так, вищезгадані iPhone стали просто ідолами гламурної молоді, пропонуючи своїм користувачам найширших вибір розваг. Їх найближчі конкуренти HTC вважаються прерогативою технічно підкованої аудиторії. Samsung реалізовують широкий спектр аналогічних функцій, але за більш доступною ціною. Крім того, серед Samsung ще зустрічаються моделі в класичному форм-факторі, актуальні для людей старшого покоління. Nokia останнім часом роблять упор на дизайн. Якщо вам набридли сумовиті чорно-сірі розмальовки стільникових пристроїв, зверніть увагу на цього вендора. Sony роблять «фотоапарати з функцією телефону». Ще два виробники, LG і FLY, стали постачальниками телефонів початкового рівня. Їх традиційно набувають для дітей або пенсіонерів.
 
Кнопки vs. тачскрін
 
Далі визначитеся для себе, як ви хочете керувати своїм телефоном - за допомогою класичних кнопок або через сенсорний екран. Незважаючи на те, що кнопкове управління здається нам більш звичним, сенсорний екран здатний значно спростити задачу і розширити можливості. З іншого боку, термінали з клавішами вважаються більш довговічними. Хоча при існуючих низьких цінах в мережі «Мобілочка» стільникові можна міняти хоч раз в квартал.
 
2 sim - свіжий тренд
 
Бажаючим оптимізувати свої витрати на мобільний зв'язок варто придивитися до популярних на сьогодні телефонам на 2 sim-карти. Таким чином в одному апараті можуть мирно сусідити два номери, залишаючись активними паралельно. Зверніть увагу, що всі ці опції включені в зручний фільтр каталогу на сайті «Мобілочка», щоб вам можна було вибрати мобільний телефон мрії буквально в три кліка.
 
Якщо ви все ще не впевнені у виборі, відвідайте один із салонів «Мобілочка», де важливий консультант допоможе вам визначитися.
4 066

ЕЩЕ НА ЭТУ ТЕМУ:

Полімерна декоративна штукатурка і фактурна фарба для внутрішніх і зовнішніх робіт

Полімерна декоративна штукатурка і фактурна фарба для внутрішніх і зовнішніх робіт

Декоративна штукатурка і фактурна фарба " Полігран Мікс" полімерна , водорозчинна композиція на основі 100 % акрилової дисперсії , мінеральних наповнювачів і

Есть мнение!

ПОДЕЛИТЕСЬ НАМИ :)
ВХОД НА САЙТ