Информационный новостной ресурс: новости, комментарии, интересная аналитика, мониторинг зарубежных СМИ.
Главная новость сегодняшнего дня:

Полімерна декоративна штукатурка і фактурна фарба для внутрішніх і зовнішніх робіт

23 май 2014
Полімерна декоративна штукатурка і фактурна фарба для внутрішніх і зовнішніх робіт

Декоративна штукатурка і фактурна фарба " Полігран Мікс" полімерна , водорозчинна композиція на основі 100 % акрилової дисперсії , мінеральних наповнювачів і спеціальних добавок , прдназначена для обробки фасадів та інтер'єрів. Це фактурні покриття , що дозволяють виконувати довговічну і високоякісну обробку на поверхнях при новому будівництві , ремонті та реконструкції фасадів будинків та внутрішніх приміщень , а так само декоративні штукатурки і фактурні фарби " Полігран Мікс " служать як фінішне покриття в системах зовнішньої теплоізоляції фасадів з будь-яким типом фасадного утеплювача. Ісользованія полімерна декоративна штукатурка і фактурних фарб дозволяє отримати миються поверхню , наносяться на раніше і знову оштукатурені , бетонні поверхні , цегляну кладку , деревоволокнисті і деревостружкові листи , цементностружечние і азбестоцементні плити , фанеру , раніше окршенние маслянной фарбою ( після обробки грунтом "ПМ -ГТ" ) поверхні.
Основні властивості .
стійкість до атмосферних опадів і змінам атмосферних явищ завдяки високій пластичності ;
морозостійка ;
стійкість до механічних впливів;
світлостійкість ;
нетоксичність .

область застосування

Полімерна декоративна штукатурка і фактурна фарба " Полігран Мікс" застосовується в якості зовнішніх і внутрішніх оздоблювальних матеріалів для фінішних робіт.
виробництво робіт

Матеріали Полігран Мікс наноситься на :
штукатурку цементну , цементно - вапняну і вапняну ;
бетон , цегла , цементні стружкові плити , цементні азбестові плити ( плоский шифер ) ;
утеплені мінеральною ватою або пінопластом фасади будівель;
інші покриття механічно міцні .


Для початку виконання робіт з нанесення полімерної декоративної штукатурки або фактурної фарби Полігран Мікс поверхня повинна бути підготовлена ​​, тобто сухий , очищена від обсипаються елементів старої штукатурки , промиті забруднені поверхні . Нерівності на поверхні і перепади допускаються до 1-2 мм. Нерівність , що перевищують значення зазначені вище , повинні бути вирівняні матеріалом відповідним раніше нанесеному . Підстава грунтується розчином Полігран Мікс ГТ (грунт) . Перед нанесенням полімерної декоративної штукатурки або фактурної фарби Полігран Мікс необхідно матеріал ретельно розмішати за допомогою міксера. Полімерна декоративна штукатурка Полігран Мікс наноситься на поверхню механічним методом за допомогою пістолета - розпилювача і компресора з тиском на виході від 0,253 до 0,55 Мпа і продуктивністю не менше 250 л / хв і шпателем. Наносити з пістолета - розпилювача на поверхню ( стараться) під прямим кутом дотримуючись відстань приблизно 40 сантиметрів. Тиск вибирається залежно від того , яку товщину шару Ви обрали. Від товщини шару залежить витрата матеріалу. Рекомендується наносити шар від 1,3 мм. до 3 мм. Допускається можливість ручної обробки шпателем шару , нанесеного з пістолета - розпилювача.
Додаткова інформація

Температура основи і навколишнього середовища під час нанесення полімерної декоративної штукатурки або фактурної фарби не повинна бути нижче + 5С0.Прі температурі + 20С0 і вологості 58 % покриття повністю висихає на протязі 24 годин. Час повної полімеразаціі для придбання всіх споживчих якостей ( наприклад для миття поверхні ) триває 14 суток.Более висока вологість повітря і низька температура можуть значно вплинути на час повного висихання матеріалу в бік збільшення. У разі потрапляння атмосферних опадів на нанесений матеріал в перебігу перших 4 годин може статися вимивання полімерного підстави. По закінченні роботи використовуваний інструмент необхідно очистити і помити водою , не допускаючи висихання матеріалу.
Полімерні декоративні штукатурки і фактурні фарби Полігран Мікс наносяться на поверхню за 2 шари. Матеріали Полігран Мікс випускаються білого кольору. Колеровка проводиться виконавцем робіт . За спеціальним замовленням проводиться колеров . Відтінок гарантується тільки в межах замовленої партії.
Колерованной матеріал РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ перед початком роботи перемішати між собою для досягнення однакового відтінку у всіх ємностях.
2 501

ЕЩЕ НА ЭТУ ТЕМУ:

Напольные покрытия - виды и основные особенности

Напольные покрытия - виды и основные особенности

При строительстве и ремонте часто перед покупателями встает проблема выбора, и это не удивительно. Виды напольных покрытий для дома настолько разнообразны,
Уроки для души

Уроки для души

Знач ыцца в школьных планах и сотрудничество с приходом храма святителя Николая Чудотворца деревни Дарево. Начало задуманному было положено 30 октября
31 мая на территории Брестской области с целью профилактики детского дорожно-транспортного травматизма будет проводиться единый день безопасности дорожного движения "Внимание - дети!"

31 мая на территории Брестской области с целью профилактики детского дорожно-транспортного травматизма будет проводиться единый день безопасности дорожного движения "Внимание - дети!"

Впереди лето, а, значит, после 9 месяцев учебы школьники сменят учебники и порты на уличные развлечения и отдых. Наиболее актуальной проблемой для сотрудников
Дверной проем - как выполняется отделка камнем

Дверной проем - как выполняется отделка камнем

Отделка дверного проема в помещении играет большую роль. Она может быть использована в качестве декоративного элемента, а может служить и дополнением общего
Чем отделать потолок - виды отделочного материала для различных помещений

Чем отделать потолок - виды отделочного материала для различных помещений

Любой ремонт, даже простой косметический требует правильного оформления потолка. Для различных помещений очень важные материалы для отделки потолка.
"Час Земли"

"Час Земли"

Третий год подряд в нашей стране будет проводиться международная акция "Час Земли" . Ее смысл в том , что в знак своей солидарности в заботе о проблемах

Есть мнение!

ПОДЕЛИТЕСЬ НАМИ :)
ВХОД НА САЙТ