Информационный новостной ресурс: новости, комментарии, интересная аналитика, мониторинг зарубежных СМИ.
Главная новость сегодняшнего дня:

Дитячий спортивний куточок

31 авг 2019
Спорткомплекс "Ранній старт" дуже мобільний. Він не вимагає спеціального кріплення до стін, підлоги або стелі, що дуже цінно для батьків, які живуть на знімних квартирах. А для зовсім маленьких квартир є складні моделі «Раннього старту». Крім того, влітку при бажанні такий спортивний комплекс можна взяти з собою на дачу.

Спортивний куточок «Ранній старт» є шестигранник, і він може використовуватися в 5 різних положеннях, завдяки чому інтерес вашої дитини до нього ніколи не зникне.

При виконанні вправ на комплексі «Ранній старт» у дитини задіяні всі групи м'язів, розвивається координація і витривалість. У повну комплектацію спортивного комплексу «Ранній старт» входять каркас, мат і додаткові східці, сітка або гірка (в залежності від виду спортивного комплексу).

Ігрові доповнення для дитячих спортивних комплексів, представлені в каталозі магазина, допоможуть виявити цікавість у дитини до фізичних вправ. Спортивні комплекси для дітей мають ергономічний дизайн, який дозволяє розмістити такий комплекс навіть в малогабаритних квартирах. Дитячий спортивний комплекс ідеально впишеться в невелику дитячу кімнату і стане кращою ігровим майданчиком для вашої дитини.

Звернувшись в наш магазин, ви можете придбати дитячі спортивні комплекси в Тюмені c доставкою до дверей вашого будинку і наступною збіркою. Дитячий спортивний комплекс (ДСК) відповідає всім нормам і правилам безпеки, і ви можете не хвилюватися, що під час занять малюк може впасти або поранитися. У нашому каталозі представлені компактні дитячі спортивні куточки, які підійдуть для дітей різних вікових груп. Спортивний куточок в будинку - це запорука міцного здоров'я і гармонійного розвитку вашої дитини!

Заняття в дитячому спортивному куточку стануть для дітей захоплюючою грою, яка ніколи не набридне. А завдяки багатофункціональності спортивного куточка для дітей ви завжди зможете встановити його в різних положеннях. Купити спортивний куточок - значить подбати про здоров'я і фізичному розвитку своєї дитини.

Спортивні комплекси серії «Ранній старт» - це єдині комплекси, розроблені спеціально для зовсім маленьких дітей. Поперечини зроблені такого діаметру, щоб її міг охопити ручкою і 4-5 місячний малюк, а відстань між ними дозволяє дитині легко залазити і злазити з комплексу. Каркас "Раннього старту" розроблений таким чином, щоб малюк міг вчитися повзати, вставати, ходити, а підріс дитина могла спокійно висіти, перекидатися і гойдатися.
622

ЕЩЕ НА ЭТУ ТЕМУ:

Як взяти в оренду автомобіль?

Як взяти в оренду автомобіль?

Сайтів з оренди автомобілів чимало, і у кожного є свої нюанси. У цьому розмаїтті завжди можна знайти варіанти бюджетного прокату. Найпростіше скористатися
Тротуарна плитка для доріжки

Тротуарна плитка для доріжки

Продуманий і гармонійний ландшафтний дизайн заміського будинку або дачі в чому визначається зовнішнім виглядом доріжок і майданчиків, а також матеріалом, який
14 СЛІВ, ЗНАЧЕННЯ ЯКИХ РОЗУМІЮТЬ ТІЛЬКИ СПІВРОБІТНИКИ GOOGLE

14 СЛІВ, ЗНАЧЕННЯ ЯКИХ РОЗУМІЮТЬ ТІЛЬКИ СПІВРОБІТНИКИ GOOGLE

У Google працює 40000 співробітників, але всі вони говорять однією мовою, в якому іноді попадаються зовсім незрозумілі для сторонніх людей слова.
Парад Дедов Морозов и Снегурочек дал старт новогодним и рождественским празднование на Сенненщине

Парад Дедов Морозов и Снегурочек дал старт новогодним и рождественским празднование на Сенненщине

Свыше 20 пар Дедов Морозов и Снегурочек, которые представляли организации, предприятия, учреждения образования и культуры, в том числе сельские клубы, района,
Профсоюзы, на старт!

Профсоюзы, на старт!

ХИИИ Республиканская межотраслевая спартакиада профсоюзов, посвященная 65-летию Победы в Великой Отечественной войне, пройдет в Бресте с 18 по 21 августа 2010
Предвыборной агитации дан старт

Предвыборной агитации дан старт

В минувший четверг районная избирательная комиссия провела очередное заседание, на котором рассмотрела вопрос о регистрации кандидатов в депутаты районного

Есть мнение!

ПОДЕЛИТЕСЬ НАМИ :)
ВХОД НА САЙТ