Информационный новостной ресурс: новости, комментарии, интересная аналитика, мониторинг зарубежных СМИ.
Главная новость сегодняшнего дня:

Як взяти в оренду автомобіль?

13 июн 2019
Сайтів з оренди автомобілів чимало, і у кожного є свої нюанси. У цьому розмаїтті завжди можна знайти варіанти бюджетного прокату. Найпростіше скористатися агрегатором
різних фірм по оренді авто. У оренди автомобіля подорожі дві незаперечні плюси.

По-перше, прокат машини часто виявляється вигідніше громадського транспорту, особливо якщо подорожувати компанією прокат машин львів.

По-друге, це зручно. Можна скласти найскладніший маршрут - ніякої залежності від розкладів автобусів і поїздів. Ви самі собі стаєте господарями, економите час і сили, отримуєте більше задоволення від відпочинку.

Є тільки один мінус. Якщо ви любитель випити, то автомобіль може виявитися цьому на заваді. Але і на цей випадок є вихід - пийте увечері, коли доберетеся до чергового готелю.

Зазвичай в прокатних компаніях діють вікові обмеження для водіїв. Для молодих водіїв вони обумовлені підвищеними ризиками виникнення аварій, значну частку матеріальної відповідальності за якими несе страхова компанія. Нерідко встановлені мінімальний і максимальний вік водіїв, наприклад з 21 року до 75 років. Буває і по-іншому: заборон на водіння особам, які не досягли якогось віку немає, але вводиться категорія «молодий водій» (young driver). І якщо особа, що орендує автомобіль, відноситься до цієї категорії, то необхідно доплатити за підвищений ризик.

До числа сервісів, що збільшують вартість оренди, відноситься і внесення в договір оренди додаткового водія. Якщо автомобілем керує особа, яка не внесена в договір оренди, то збиток, заподіяний цим водієм автомобілю або третім особам, буде стягуватися повністю з того, на чиє ім'я оформлено договір оренди. При цьому страховки така шкода не покривають.
922

ЕЩЕ НА ЭТУ ТЕМУ:

Цікаві дитячі книги

Цікаві дитячі книги

Якщо раніше ви багато читали своєму малюкові вголос, то тепер прийшов час помінятися ролями
Баня это путь к здоровью

Баня это путь к здоровью

Сьогодні люди найбільше відвідують баню не для того щоб помитися, а швидше за все для того щоб розслабитися і відновити здоров'я.
Карта Бажань або Карта Скарбів - унікальний метод виконання бажань

Карта Бажань або Карта Скарбів - унікальний метод виконання бажань

Карта Бажань або Карта Скарбів - унікальний метод виконання бажань, унікальність його в тому, що він працює завжди! Особисто я ще жодного разу не зустрічала
14 СЛІВ, ЗНАЧЕННЯ ЯКИХ РОЗУМІЮТЬ ТІЛЬКИ СПІВРОБІТНИКИ GOOGLE

14 СЛІВ, ЗНАЧЕННЯ ЯКИХ РОЗУМІЮТЬ ТІЛЬКИ СПІВРОБІТНИКИ GOOGLE

У Google працює 40000 співробітників, але всі вони говорять однією мовою, в якому іноді попадаються зовсім незрозумілі для сторонніх людей слова.
Мобільні телефони всіх відомих брендів

Мобільні телефони всіх відомих брендів

Мобільний телефон - обов'язковий атрибут сучасної людини. Хтось стільниковий не випускає з рук, активно використовуючи його для серфінгу в Інтернеті
Вы можете взять автомобиль в аренду без водителя и без залога

Вы можете взять автомобиль в аренду без водителя и без залога

В Интернете есть также предлагает в аренду автомобили для поездок , путешествий или переселение , Интернет предлагает выбор автомобилей для путешествий ,

Есть мнение!

ПОДЕЛИТЕСЬ НАМИ :)
ВХОД НА САЙТ