Информационный новостной ресурс: новости, комментарии, интересная аналитика, мониторинг зарубежных СМИ.
Главная новость сегодняшнего дня:

Карта Бажань або Карта Скарбів - унікальний метод виконання бажань

07 авг 2016
Карта Бажань або Карта Скарбів - унікальний метод виконання бажань, унікальність його в тому, що він працює завжди! Особисто я ще жодного разу не зустрічала людини, який склав свою карту, і його бажання не справдилися б, зате знаю багатьох, у кого вони сповнились, причому часом навіть до смішних дрібниць.

Карту бажань можна зробити декількома способами http://www.karta-sokrovish.by/:

- На ватмані вручну з картинок, вирізаних з журналів або роздрукованих фотографій, оформити фарбами або фломастерами, вручну підписати картинки, наклеюючи або прикріплюючи їх декоративними кнопками,

- На комп'ютері, зі своїх або знайдених фотографій і картинок, в будь-якому фото-редакторі, який дозволяє робити колажі.

Незалежно від того, вирішите ви робити свою Карту Бажань, щоб повісити вдома на стіну або щоб повісити на робочому столі комп'ютера, є основні поради, як зробити карту правильніше.

Чесно кажучи, ви можете просто набрати картинок і приліпити їх в сумбурному порядку, це вже буде працювати! Якщо ви з тих, кому не потрібні зайві умовності і рамки, ви можете не читати далі, а вирушити в дорогу за картинками відразу!

Але є все-таки деякі правила, які допомагають скласти Карту Скарбів потужнішою і сильною, і прискорити виконання бажань. Ці правила засновані на багаторічному досвіді мудрих східних народів, на системі фен шуй і місячному календарі.

По-перше, карту бажань слід робити збалансованою щодо різних сфер життя. Карти бажань - це візуальне оформлення вашого уявлення про вашому бажане майбутнє, тому важливо вказати на ній не тільки багатство або нову квартиру, не тільки кар'єрний ріст, або, скажімо, заміжжя, але і інші сфери життя: домашній затишок, творчі успіхи, здоров'я, і т.д.

По-друге, ваша карта бажань буде сильніше і зрозуміліше для Всесвіту, якщо ви скористаєтеся сіткою секторів по системі фен шуй, в якій кожна сфера життя відповідає своєму боці світла і кольору.

По-третє, краще зайнятися складанням Карти бажань, коли місяць молода, і починає зростання, в цей час всі починання швидше йдуть до успіху. Хоча, на питання «Коли робити карту бажань» кожен може відповісти собі самостійно: найкраще зробити це в момент найбільшого піднесення, віри в себе і в цей метод, припливу сил і енергії.
1 156

ЕЩЕ НА ЭТУ ТЕМУ:

Що таке пролонгатори?

Що таке пролонгатори?

Що таке пролонгатори?
Деньги быстро и под отличный процент

Деньги быстро и под отличный процент

Приветствую вас дорогие друзья , давно не писал в свой блог , так вот сегодня думаю поделюсь с вами достаточно полезной статьёй .
14 СЛІВ, ЗНАЧЕННЯ ЯКИХ РОЗУМІЮТЬ ТІЛЬКИ СПІВРОБІТНИКИ GOOGLE

14 СЛІВ, ЗНАЧЕННЯ ЯКИХ РОЗУМІЮТЬ ТІЛЬКИ СПІВРОБІТНИКИ GOOGLE

У Google працює 40000 співробітників, але всі вони говорять однією мовою, в якому іноді попадаються зовсім незрозумілі для сторонніх людей слова.
Перевод денег с одной карты на другую всё можно ...

Перевод денег с одной карты на другую всё можно ...

Привет друзья сегодня хотел бы слегка коснутся темы про банковские переводы , а точнее переводы с одной карты на другую .
Мобільні телефони всіх відомих брендів

Мобільні телефони всіх відомих брендів

Мобільний телефон - обов'язковий атрибут сучасної людини. Хтось стільниковий не випускає з рук, активно використовуючи його для серфінгу в Інтернеті
Вывод webmoney (вебмани) на карту по выгодному

Вывод webmoney (вебмани) на карту по выгодному

Время летит вперед и не останавливается а вместе с ними не останавливаются передовые технологии и интернет . Сегодня почти каждый опрбовал интернет деньги и

Есть мнение!

ПОДЕЛИТЕСЬ НАМИ :)
ВХОД НА САЙТ