Информационный новостной ресурс: новости, комментарии, интересная аналитика, мониторинг зарубежных СМИ.
Главная новость сегодняшнего дня:

Цікаві дитячі книги

03 янв 2019
Якщо раніше ви багато читали своєму малюкові вголос, то тепер прийшов час помінятися ролями. У віці 6-7 років дитина повинна більшу частину книг читати самостійно. Частіше просите дитину озвучувати текст для вас, щоб ви могли оцінити техніку читання. Пам'ятайте, що першокласник не повинен розбивати довгі слова на склади. Важливо нагадувати про необхідність пауз в кінці речень і на розділових знаках.

Це розвине навички акторської майстерності і допоможе книгочею краще представляти сюжет оповідання. Пропонуйте дитині самостійно придумати продовження історії або продовжити рими вірші. Це активізує творчі нахили і підвищить інтерес до читання.
У першому класі щоденне читання перетворюється на нудне домашнє завдання, тому важливо підтримувати любов до літератури. Поясніть відмінність між читанням за шкільною програмою і для задоволення і розваги, а головне - підбирайте для малюка правильні твори цікаві дитячі книги.

Навіть якщо вам здається, що ваш школяр вже зовсім дорослий, не варто мучити його дорослими книжками з дрібним шрифтом. Вибирайте дитячі видання з яскравими ілюстраціями, які допоможуть яскравіше представляти персонажів історії та події, що відбуваються. Дозволяйте дитині самостійно вибирати видання в книжковому магазині і вдома на полиці, щоб зрозуміти, які жанри йому цікаві.

Шестирічні діти вже добре знайомі з малими формами літератури: розповідями і віршами, тому їх бібліотечку можна урізноманітнити новими жанрами: байками, повістями, п'єсами і навіть романами.
892

ЕЩЕ НА ЭТУ ТЕМУ:

Книги для всех желающих

Книги для всех желающих

Печалька со школьными сочинениями? Есть множество идей, но не хватает мастерства упорядочить их в слова? В нашей творческой
Баня это путь к здоровью

Баня это путь к здоровью

Сьогодні люди найбільше відвідують баню не для того щоб помитися, а швидше за все для того щоб розслабитися і відновити здоров'я.
Карта Бажань або Карта Скарбів - унікальний метод виконання бажань

Карта Бажань або Карта Скарбів - унікальний метод виконання бажань

Карта Бажань або Карта Скарбів - унікальний метод виконання бажань, унікальність його в тому, що він працює завжди! Особисто я ще жодного разу не зустрічала
Для всех любителей книг

Для всех любителей книг

В нашем мире осталось довольно большое количество людей которые любят читать различные интересные книги , читать книги не электронные , а обычные бумажные .
14 СЛІВ, ЗНАЧЕННЯ ЯКИХ РОЗУМІЮТЬ ТІЛЬКИ СПІВРОБІТНИКИ GOOGLE

14 СЛІВ, ЗНАЧЕННЯ ЯКИХ РОЗУМІЮТЬ ТІЛЬКИ СПІВРОБІТНИКИ GOOGLE

У Google працює 40000 співробітників, але всі вони говорять однією мовою, в якому іноді попадаються зовсім незрозумілі для сторонніх людей слова.
Мобільні телефони всіх відомих брендів

Мобільні телефони всіх відомих брендів

Мобільний телефон - обов'язковий атрибут сучасної людини. Хтось стільниковий не випускає з рук, активно використовуючи його для серфінгу в Інтернеті

Есть мнение!

ПОДЕЛИТЕСЬ НАМИ :)
ВХОД НА САЙТ